Over De Smid

Het fraaie en eigentijds nieuwbouwplan ‘De Smid’ dat midden in het landelijk gelegen plaatsje Wagenberg gerealiseerd zal worden. Een zorgvuldig doordacht nieuwbouwplan met grondgebonden woningen en appartementen voor een ieder die graag in een kleinere gemeenschap woont en niet de drukte van een stad wenst. In totaal worden er 11 woonruimten met ruim voldoende parkeergelegenheid gerealiseerd. Wie kiest voor de ‘De Smid’ in Wagenberg kiest voor modern woongenot in een prachtige landelijke omgeving.

Meer informatie over dit appartement

  • Woonoppervlakte van ca. 69 m²
  • Zonnige woonkamer met ruime open keuken
  • 2 Slaapkamers, waarvan 1 zeer ruime
  • Inpandige berging in appartement en op de begane grond
  • Luxe badkamer met inloopdouche
  • Zonnig ruim balkon op het westen
Nieuwbouwplan

Afwerkingsniveau

De 11 appartementen en woningen zijn hoogwaardig afgewerkt en bieden optimaal wooncomfort. Hieronder nemen wij u mee in het kort door de hoogtepunten van de belangrijkste specificaties van de woningen. Alle details vindt u terug in de Technische Omschrijving, welke is opgenomen op hoofdlijnen in deze brochure.

Sanitair en tegelwerk

Uw huis is in de badkamer en het toilet voorzien van tegelwerk en sanitair. Omdat smaken verschillen, zal voor het sanitair en tegelwerk een gerenommeerde partij voor u geselecteerd worden. Men zal een breed assortiment hebben waarmee u de badkamer en het toilet geheel naar eigen wens kunt inrichten. Zij zullen te zijner tijd contact met u opnemen voor een afspraak, zodat er alle tijd is om uw wensen te bespreken. Kiest u toch liever voor een andere leverancier? Dat is geen probleem. Wij zorgen graag voor de benodigde aansluitpunten bij de oplevering.

Keuken

Voor de keuze van uw keuken zal een gerenommeerde leverancier voor u geselecteerd worden. Men zal een uitgebreid aanbod keukens hebben in diverse prijsklassen en geeft u tevens projectkorting op uw keuken. Zij nodigen u te zijner tijd uit voor een afspraak in de showroom waar men alle tijd zal hebben om uw wensen te bespreken. Neem uw kopersmap mee, dan heeft u alle gegevens bij de hand. Wanneer u liever een andere leverancier benadert, bent u daar geheel vrij in. Ook dan zorgen wij graag voor de benodigde aansluitpunten bij de oplevering van uw huis.

Meer informatie over dit appartement?

Staal Makelaars – Brieltjenspolder 40 – 4921 PJ Made.

Telefoonnummer:
0162 – 570471
Email:
info@staalmakelaars.nl